1 Q. I am a member of IFERP, Whether I have a discount.
How can I register ?
Ans: Yes the members of IFERP will have a discount. You will receive an invoice in your email with the special discounted registration fee. Please follow the registration instructions mentioned in the mail.

2. Q.How do I register?
Ans: You can register online on our secure site. If you have any questions or concerns, please call or email to the program Manager at info@iciret.net

3. Q.Is there an additional discount for groups of 5 or more?
Ans: Yes, there is a discount for groups of 5 or more from the same company, please contact the Program manager at info@iciret.net for details.

4. Q.I am registered, but cannot attend. Can I cancel or transfer my registration?
Ans: You may substitute another individual in your place at no extra charge, but we do not refund registrations. That is clearly stated on the payment page of the registration process and confirmation message. If transferring, please forward the information to info@iciret.net.

5. Q. Is there any discount if I submit 2 research papers?
Ans: Yes, there will be a discount if you submit 2 papers.

6. Q. Can you provide me payment receipt with taxes?
Ans: Yes, we do.

7. Q. Can you mention the university name in the receipt as they will be funding the conference?
Ans: Yes, we do.

8. Q. Is it okay if I will register after the deadline?
Ans: The registration fee will be higher post-deadline.